PRODAJA - POSLOVNI PARTNERJI

Krompir je zlato

Podjetje Interseme ponuja odličen semenski krompir, svojim kupcem pa želi zagotoviti tudi najboljšo podporo pri izbiri in nakupu semena. Zato ima organiziran odličen prodajni servis in učinkovito logistiko, svojim poslovnim partnerjem pa nudi tudi strokovno svetovanje. Na slovenski trg prinaša nove, mednarodno preizkušene standarde trženja semenskega krompirja. Eno od sodobnih orodij prodaje je tudi katalog semenskega krompirja, ki med drugim vsebuje zelo nazorne tabelarne prikaze primerjav sort. Za najnovejši katalog povprašajte pri svojem zastopniku.

ZA POSLOVNE PARTNERJE

Naročanje preko spleta

Poslovnim partnerjem podjetja Interseme je omogočeno naročanje preko spleta ob predhodni registraciji ter pridobitvi uporabniškega imena in gesla. Če še niste registrirani, nam to sporočite na info@interseme.si Po registraciji vam bomo sporočili vaše uporabniško ime in geslo.

S spletnim E-naročanjem sprejemate Splošne pogoje poslovanja spletne trgovine družbe Interseme d.o.o. za poslovne partnerje.

Priporočamo, da pred oddajo naročila preverite razpoložljivost posameznih sort oz. kategorij semena v izboru sort(gumbi spodaj) semenskega krompirja na tej spletni strani, kjer so vedno na voljo sveže in točne informacije.

Prodajna ekipa Interseme

Podjetje Interseme ceni vaše zaupanje, zato prodajno ekipo sestavljajo izkušeni in strokovno usposobljeni zastopniki, ki so na terenu prisotni vsak dan. Ob rednih obiskih vas obveščajo o aktualnem dogajanju na trgu in z veseljem odgovorijo na vaša vprašanja. Z zastopniki lahko uredite vse podrobnosti vašega naročila.

Bernarda Vidic

Bernarda Vidic

DOLENJSKA, GORENJSKA

Alenka Smrekar Tuševski

Alenka Smrekar Tuševski

PRIMORSKA, NOTRANJSKA

Valentina Venišnik

Valentina Venišnik

Vodja prodaje, PREKMURJE, ŠTAJERSKA, KOROŠKA

Andrej Lukan

Andrej Lukan

Vodja operative

Osebna izkaznica

Podjetje Interseme

Prodaja

Najbolj priljubljene sorte krompirja

Izboljšane in nove sorte krompirja so odporne na spremenjene klimatske pogoje in na bolezni, hkrati pa imajo odlične prehrambne lastnosti in so zelo okusne.