PRODAJA - MALI PRIDELOVALCI

Krompir je zlato

Podjetje Interseme ponuja odličen semenski krompir, svojim kupcem pa želi zagotoviti tudi najboljšo podporo pri izbiri in nakupu semena. Zato ima organiziran odličen prodajni servis in učinkovito logistiko, svojim poslovnim partnerjem pa nudi tudi strokovno svetovanje. Na slovenski trg prinaša nove, mednarodno preizkušene standarde trženja semenskega krompirja. Eno od sodobnih orodij prodaje je tudi katalog semenskega krompirja, ki med drugim vsebuje zelo nazorne tabelarne prikaze primerjav sort. Za najnovejši katalog povprašajte pri svojem zastopniku.

ZA MALE PRIDELOVALCE

Z naročilom sprejemate Splošne prodajne pogoje družbe Interseme d.o.o

Prodajna ekipa Interseme

Podjetje Interseme ceni vaše zaupanje, zato prodajno ekipo sestavljajo izkušeni in strokovno usposobljeni zastopniki, ki so na terenu prisotni vsak dan. Ob rednih obiskih vas obveščajo o aktualnem dogajanju na trgu in z veseljem odgovorijo na vaša vprašanja. Z zastopniki lahko uredite vse podrobnosti vašega naročila.


Telefon E-naslov
Andrej Lukan, vodja prodaje 041-710-491 andrej.lukan@interseme.si
Bernarda Vidic 041-236-139 bernarda.vidic@interseme.si
Alenka Smrekar Tuševski 041-641-481 alenka.smrekar-tusevski@interseme.si

Osebna 
izkaznica

Podjetje
 Interseme

Prodaja

Najbolj priljubljene sorte krompirja

Izboljšane in nove sorte krompirja so odporne na spremenjene klimatske pogoje in na bolezni, hkrati pa imajo odlične prehrambne lastnosti in so zelo okusne.