Kmetijski sejem v Komendi 2017

Na letošnjem Jesenskem kmetijskem sejmu Komenda, ki smo se ga udeležili že šestič, smo predstavili naše že uveljavljene sorte in nekaj novejših kot KINGSMANGATSBY, CONSTANCELA STRADA in CAYENNE, ki smo jih letos že preizkusili v naših poskusih v različnih krajih Slovenije.

Naš razstavni prostor si je ogledalo veliko število obiskovalcev, med katerimi so bili tudi naši poslovni partnerji, pridelovalci krompirja, vrtičkarji in politiki. Obiskovalce je poleg razstavljenih sort in strokovnega svetovanja privabila tudi degustacija odlično pripravljenega praženega krompirja sort  RUDOLPHCONSTANCE in SALAD BLAU.

Pridelovalci jedilnega krompirja so bili glede na ekstremne vremenske pogoje v letošnjem letu z našimi sortami zadovoljni, predvsem so pohvalili sorti RUDOLPH, ARROW in novo sorto CONSTANCE, ki je poleg velikega pridelka in dobre odpornosti na sušo še izredno okusna. Za novo sezono je bilo največ povpraševanja po semenu sort: ARROWESMEEALOUETTE, sorta je odporna na plesen, RUDOLPH in CASABLANCA.

Vsem obiskovalcem našega razstavnega prostora se zahvaljujemo za obisk in za izmenjavo izkušenj pri pridelavi naših sort, ki ste jih delili z nami.

V letu 2018 se priporočamo za nakup, saj
interseme-sejem-komenda-2016-res-krompir