Novice

 • 3 dejstva o krompirju

  Za preudarno izbiro semena – za dobro letino

  V času, ko že razmišljate, katere sorte krompirja bi letos posadili in kje bi kupili primerno seme, vas želimo spomniti na tri dejstva, ki jih je dobro upoštevati ob izbiri semena.
   

  1. Na voljo so sorte odporne na plesen
  Zdrav in okusen krompir ni več naključje. Najnovejše sorte krompirja so temeljito spremenile pravila igre, saj so povsem odporne na plesen. Izberite primerno sorto in pričakujte odličen rezultat.

  2. Le dobro seme obrodi okusen krompir
  Porabnik krompirja je vse bolj zahteven. Krompir mora biti zgoden in zdrav, rastlina pa čim manj kemično tretirana. Na mizi mora krompir prepričati z okusnostjo. Preverite naš vrhunski izbor semena.

  3. Velik izbor sort, ki so preizkušene v Sloveniji
  Narava je nepredvidljiva, lokalne razmere pa so za letino odločilne. Nekatere najnovejše žlahtne sorte krompirja so na naših tleh prav posebej uspešne. Zaupajte le preverjenim sortam krompirja.

   
  Koristni nasveti za dober krompir
  Vodilni žlahtnitelji krompirja na svetu so uspeli vzgojiti sorte, ki so odporne na spremenjene klimatske pogoje in bolezni. Vas zanima, kako jim je to uspelo in katere sorte so najbolj odporne?

   

  Oglejte si film
  Krompir nove generacije
  in spoznajte najnovejše dosežke na področju semenskega krompirja.

  Pred nakupom semena pobrskajte po naših spletnih straneh in spoznajte vrhunske sorte krompirja, ki smo jih izbrali za vas in preizkusili v Sloveniji. Ne prezrite odlične ponudbe zgodnjih sort in naših koristnih nasvetov za uspešno in donosno pridelavo krompirja.